Stöd Zontas arbete för en jämställd värld

Ett bidrag till Zonta Foundation for Women går oavkortat till att genomföra våra projekt och program för att stötta kvinnor och flickor i hela världen.

Sedan 1923 har Zonta bidragit med 46,3 miljoner USD till projekt som förbättrat livsvillkoren för flera miljoner kvinnor i 66 länder.

Stöd Zontas arbete för en jämställd värld
Swisha ditt bidrag till Zonta

Bidra via Swish

När du skänker en gåva via Swish går pengarna via vårt distrikt till de internationella projekten. Swisha din gåva till 123 320 40 13, eller skanna QR-koden ovan från din Swish-app.

Ge bort en gåvobevis

Skriv ut ett gåvobevis

Om du vill ge bort en gåva, exempelvis som högtids- eller minnesgåva, kan du ladda ned ett av våra gåvobevis. Om du öppnar filen i Acrobat Reader kan du skriva i namn på mottagaren, egen text och avsändarens namn innan du skriver ut eller skickar gåvobeviset.

Välj gåvobevis

Stöd Zonta internationellt

Ge en gåva via zonta.org

Du kan också ge din gåva direkt till Zonta Foundation for Women. Välj om du vill stödja våra internationella projekt eller något av våra stipendier.

Ge en gåva via zonta.org

Insamlingsorganisationen Zonta Foundation for Women samlar in och förvaltar medel för att ge ekonomiskt stöd till projekt och program som förbättrar kvinnors möjligheter till utbildning och förbättrad hälsa.

Zonta Foundation for Women

Uppdraget för vår insamlingsorganisation Zonta Foundation for Women är att samla in och förvalta medel för att ge ekonomiskt stöd till projekt och program som förbättrar kvinnors möjligheter till utbildning och förbättrad hälsa, samt till projekt som kan eliminera våld mot kvinnor genom opinionsbildning och lagstiftning.

Vi följer upp resultaten

Alla bidrag till Zonta Foundation for Women går till de projekt och stipendier som vi beslutar om på Zontas världsmöte. De projekt som vi stödjer drivs oftast i samarbete med olika FN-organ. Zonta Foundation for Women får regelbundet rapporter om hur våra bidrag används. Dessutom besöker personer från Zonta International projekten på plats med jämna mellanrum. Vi betalar vanligtvis ut pengar etappvis och ställer krav på delresultat innan vi fortsätter att finansiera ett beslutat projekt.

Alla bidrag till Zonta Foundation for Women går till de projekt och stipendier som vi beslutar om på Zontas världsmöte och följs upp med rapporter..

Mer information

För frågor om gåvor vänligen kontakta Christina Rylander Bergqvist på christina.zonta@telia.com eller telefon 070-581 00 01. Du kan även använda formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Zonta Distrikt 21 sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.

    Engagera dig!

    Som medlem i Zonta ingår du i ett brett nätverk av personer från olika yrkesgrupper som skapar en bättre framtid för flickor och kvinnor över hela världen.