2023-02-28

Inspirationsevent om klimatet

Lördag den 18 mars kl. 13.30 – 15.00 inbjuder klimatkommittén i Zonta International District 21 dig till att delta i en digital inspirationsträff om klimatet. Mötet leds av kommitténs ordförande, Pia Hultgren och under träffen får du veta mer om kommitténs arbete i Sverige samt vad som görs på internationell nivå. Deltagare kommer få möta den australiensiska zontamedlemmen Carole Theobald, initiativtagare till ”Zonta Says NOW”.

Under träffen vill kommittén höra dina tankar, önskemål och förslag på distriktets klimatarbete. Det här eventet vänder sig till dig som har lite såväl som mycket kunskaper inom ämnet, samt till dig som är nyfiken på hur Zonta arbetar med klimatfrågor. Oavsett ditt utgångsläge kommer du att få stor behållning av vår inspirationsträff. Du är välkommen att delta! För att ta del av länken till träffen behöver du anmäla dig genom att skicka ett epostmeddelande till lotta@lindskan.se senast den 10 mars. Länk till träffen skickas ett par dagar i förväg till dig som är anmäld.

Som zontamedlem kan du besöka klimatkommitténs webbsida Klimatkommittén – Zonta Distrikt 21 (inloggning krävs) och ta del av den information som finns där.

Pia Hultgren, ordförande i Klimatkommittén

Fler nyheter

Skylt med texten Save Ukraine

Kungälv Zontaklubb hjälper flyktingar från Ukraina

2024-02-24

Den 24 februari 2022 satt Marielle Korend Larsson, vice guvernör för Zonta International District...

Världsdagen för social rättvisa

2024-02-20

Den 20 februari är Världsdagen för social rättvisa. Social rättvisa innebär att alla har lika...

Testa dina kunskaper om barn- och tvångsäktenskap

2024-02-16

Vad vet du om barnäktenskap? Hur arbetar Zonta mot detta? Hur många flickor gifts bort varje år och vad...