Hässleholm Zontaklubb

Välkommen till vår klubb! Vi har funnits sedan 1989 och har ett 20-tal medlemmar. Vi träffas vanligtvis den tredje tisdagen i varje månad, med uppehåll i juni, juli och augusti.

Vår stipendiat från 2022, Klara Nyberg, deltog under Internationella kvinnodagen, tillsammans med sina lagkamrater i damallsvenska fotbollslaget Vittsjö GIK, när Hässleholm  Zontaklubb traditionsenligt smyckade våren. Tillsammans manifesterade vi för en mer jämställd värld. Artikel i Norra Skåne om detta.

Klara besökte även månadsmötet i april och berättade lite om sig själv, flytten från Örnsköldsvik till Hässleholm, livet som fotbollsspelare på elitnivå och planer på framtida studier till läkare. Hon berättade även hur stolt hon var över stipendiet och det blev också en artikel i Örnsköldsviks Allehanda.

Startår: 1989

Charternummer: 1244

Kontakta klubben

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Zonta Distrikt 21 sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.