2021-06-08

Välkommen till första e-klubben!

Zontas första e-klubb i Sverige har sett dagens ljus, och hälsas varmt välkommen som den 58:e klubben i distrikt 21. Vill du också engagera dig och stötta andra kvinnor, men kan av någon anledning inte vara medlem i en traditionell fysisk klubb? Då är du välkommen att kontakta e-klubben!

E-klubben fungerar på många sätt precis som andra Zontaklubbar; träffas en gång i månaden, har intressanta programpunkter om ämnen som berör Zontas verksamhet och engagemang samt erbjuder ett fantastiskt, globalt nätverk. Skillnaden är att e-klubben har större delen av sin verksamhet på nätet för att vara oberoende av medlemmarnas geografiska plats. För övrigt har klubben samma rättigheter och skyldigheter som en fysisk klubb.

Den nya klubben har haft flera möten under våren, och bildades formellt den 1 juni 2021. Den har medlemmar i alla åldrar, från 20 till 75 år, och en fulltalig styrelse.

Vill du också arbeta för Zonta och stödja med medel, kompetens och engagemang? Finns det ingen klubb i närheten där du bor, studerar du utomlands, eller gör din livssituation i dagsläget det lättare att engagera dig digitalt? Även erfarna Zontor, vars klubb lagts ner eller som flyttar till en ort där Zonta inte finns, kan i en e-klubb fortsätta sitt engagemang för Zonta och dessutom vara förebild för yngre blivande medlemmar.

Här hittar du kontaktuppgifter till Zonta e-club of Sweden 1

Fler nyheter

En person sitter framför en datorskärm med ryggen vänd från kameran.

Zonta uppmanar till krafttag mot digitalt våld!

2022-11-25

Den 25 november inleds 16 dagar mot våld mot kvinnor, vilket uppmärksammas över hela världen. Zonta deltar...

En kvinna med lockigt hår som tittar på dig.

Zonta Says No

2022-11-07

Den 25 november startar 16 days of activism against gender based violence, vilket är en 16 dagars lång...

Möteslokal med en stor projektorduk bakom en scen där det står flaggor och en grupp människor framför ett avlångt bord. I förgrunden syns delar av en publik. Foto.

Positivt konvent i Hamburg för Zonta i Sverige och Lettland

2022-07-01

Zonta International är en pigg hundraåring som inte är rädd att gå nya vägar för att nå fler...